Priser

Yoga for skoliose

Drop-In Yoga

Træn med Drop-In Yoga, når det passer dig at træne og betal pr. yogatime. Af hensyn til planlægningen af dagens træningsprogram, kan du booke plads senest 48 timer før undervisningsstart.

ScolioStretch                       160,- kr. pr. træning
Yoga for Skoliose                180,- kr. pr. træning
Skoliose- & Ryghold            180. kr. pr. træning

 

Månedskort

Med fast Månedsabonnement har du fri træning på det skoliosehold, du er tilmeldt. Din betaling opkræves automatisk hver måned for 4 træningstimer.

ScolioStretch                    500,- kr./md – svarer til 125,- kr. pr. træning
Yoga for Skoliose            600,- kr./md – svarer til 150,- kr. pr. træning
Skoliose- & Ryghold       600,- kr./md – svarer til 150,- kr. pr. træning

Abonnementsoprettelsen koster 150,- kr., som betales første gang. 

Skoliose-træning

Personlig Skoliosetræning

Med Personlig Skoliosetræning får du enetimer målrettet dine behov.
Personlig skoliosetræning  (45 min.)          750,- kr. pr. træning 

Træningsprogram målrettet skoliose

Med vores Skolioseprogram får du et træningsprogram tilpasset din skoliosetype med grundig skriftlig vejledning, så du kan træne hjemme. Træningsprogrammerne tager udgangspunkt i de Internationalt fastlagte skoliosetyper. Da hver skoliosekurve er individuel, må træningsprogrammerne ikke deles med andre.

Skolioseprogram        500,- kr. 

Kropsanalyse 

Kropsanalyse af din Skoliose

Når du får en grundig analyse af din Skoliose, foretager vi en solid undersøgelse af din rygsøjle. Du får nøje gennemgået, hvordan skævheden påvirker din kropsholdning. Derudover vurderer vi dine røntgenbilleder og epikrisebeskrivelser, så du får en forståelse for diagnosen og lærer, hvordan du kan korrigere din holdning.

Kropsananalyse (90 min.)             950,- kr.   

Kontakt os endelig, hvis du ønsker at få tid til skoliosetræning eller en kropsanalyse af din skoliose – så finder vi sammen den tid, der passer dig bedst.

Skoliose-Behandlinger

Massagebehandlinger

Massagebehandling  (30 min.):                      550,- kr.
Massagebehandling  (60 min.):                      900,- kr.
Leje af lagen  (til massagebriksen):                  25,- kr.

Alle massagebehandlinger varer normalt 30 minutter. Du er naturligvis velkommen til at booke en dobbelttid på 60 minutter.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker at få tid til skoliosebehandling – så finder vi sammen den tid, der passer dig bedst.

 

Vi benytter gerne en eller flere af nedenstående massageformer, når vi behandler. Vores valg af behandling beror på en individuel vurdering fra gang til gang ud fra dine symptomer – og på baggrund heraf finder vi sammen den behandling, der vil gavne dig bedst.

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage målrettet skoliose er en særlig og dybdevirkende massage, der øger blodgennemstrømningen og dræner lymfesystemet. Behandlingen renser dit væv for affaldsstoffer helt ud i det yderste lag af huden.

Vi behandler både nervesystemet, musklerne og bindevævet. Derfor er vores  metode effektiv til at løsne op for spændinger i hele kroppen. Med vores  bindevævsmassage kan vi facilitere dig til en forbedret kropsholdning, øget fleksibilitet og en væsentlig forbedret vejrtrækning.

Cupping

Vi behandler skoliosesmerter og muskelspændinger ved hjælp af Cupping terapi. Behandlingen beror på en kinesisk behandlerteknik med specielle sugekopper, der løsner bindevævet over muskulaturen. Teknikken fremmer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer og fremskynder helingsprocessen, fordi cupping skaber et vakuum, som fremmer blodtilførslen til musklerne og får dine spændte muskler til at slappe af.  

Fysiurgisk massage

Med fysiurgisk massage får du en dybdegående massage målrettet din skoliose. Vi tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning og behandler området, hvor dit problem udspringer fra. Dette gør massagebehandlingen meget effektiv mod smerter og muskelspændinger. 

Gua Sha behandling

Med Gua Sha behandling anvender vi en gammel kinesisk behandlingsteknik, der sætter kroppens helingsprocesser i gang og frigør ophobede affaldsstoffer i kroppen. Vi opnår rigtig gode resultater med Gua Sha hos vores kunder med ondt i nakke/skuldre, muskelspændinger, spændingshovedpine og migræne.

Kissing-ribs massage

Med Kissing Ribs massage skaber vi plads mellem dit skoliosekollaps, der påvirker dine ribben, så din vejtrækning forbedres og rygsmerter minimeres.

Skulder/Nakkemassage

Med en kombination af fysiurgisk skulder/nakkemassage, Gua Sha og cupping-behandling, kan vi med garanti hjælpe dig med at afspænde vi dine muskelspændinger, reducere dine smerter, hovedpine og migræne.

Praktiske informationer

Drop-In Yoga

Træn med Drop-In Yoga, når det passer dig at træne. Du skal blot booke din Drop-in-tid mindst 48 timer før undervisningen starter.

Abonnement

Når du køber et fast Månedsabonnement, så har du fri træning på de skoliosehold, du har tilmeldt dig.
I  forbindelse med oprettelsen af dit månedsabonnement, er der et oprettelsesgebyr på 150,- kr., som betales første gang.

Med Abonnementsordningen får du den billigste pris, og din betaling opkræves automatisk hver måned. Her kan du træne på fast ugentlig basis. Øvrige hold, workshops, events og kurser betaltes separat. Medlemskabet er bindende de første 3 måneder og kan opsiges senest en uge før næste betaling.

Afbud

Husk at melde afbud i god tid – og senest 24 timer før, når du er tilmeldt enten undervisning, personlig træning, behandling eller kropsanalyse.
Hvis du ved i god tid forinden, at du er forhindret, så bedes du give os besked herom tidligere, så vi kan glæde andre med din afbestilte tid.

Ved udeblivelse uden skriftligt afbud, eller for sent afbud, så opkræves du et gebyr på 50,- kr.

MELD AFBUD HER

 

Du betaler for kvalitet

Vores priser er lidt dyrere, end du vil opleve i fitnesscentret og på almindelige yogahold. Hos Scoliyoga får du mere end den almindelige yogaundervisning – du specialtrænes, og vi lægger stor vægt på at målrette alle øvelser specifikt til dine behov.
 

  • Vi tilbyder dig små hold, så der er 100% focus på dig
  • Vores undervisere er professionelle yogauddannelser og bred undervisningserfaring
  • Vi garanterer, at du får det bedre allerede efter første træning
  • Hele din krop bliver genoptrænet, styrket, så du får en bedre kropsholdning
  • Du vil få mere overskud og velvære
  • Ved smerter vil du opleve hurtig bedring.

 

Vi glæder os til at se dig!

Skriv til os

11 + 7 =

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs. Lyngby