PERSONLIG TRÆNING

Træningen målrettes 100% din skoliose

PERSONLIG SKOLIOSETRÆNING

Når du booker et personligt træningsforløb, vil jeg starte med at gennemgå din skoliose, vurdere din kropsholdning og stille nogle uddybende spørgsmål om din skoliose.

Få skræddersyet din Personlige Skoliosetræning

Det vil være en fordel, hvis du har røntgenbilleder eller en røntgenbeskrivelse. Det giver et bedre udgangspunkt, idet vi kan målrette træningsforløbet mere optimalt i forhold til din diagnose, behov og formåen. Hvis du ikke har fået taget røntgen endnu, hjælper jeg gerne med vejledning og sparring. Under dit Personlige Træningsforløb bliver du undervist hver uge (eller hver anden uge, hvis det passer dig bedst) i 60 minutter, og træningen målrettes 100% din skoliose.

Booker du et personligt træningsprogram inkl. samtræninger, får du også et veldokumenteret træningsprogram efter hver samtræning. Du bliver undervist nøje i at korrigere alle træningsøvelser i forhold til din skoliose. Efter træningsforløbet tilbyder vi at vedligeholde din skoliosetræning med personlig træning, holdtræning og personlige træningsprogrammer.

Tilmeld dig Personlig Skoliosetræning

Kontakt os, hvis du er interesseret i Personlig Træning eller ønsker at vide mere om dine træningsmuligheder. Når vi har talt om dine træningsbehov og ønsker, så planlægger vi sammen det træningsforløb, der passer dig bedst.

Du kan vælge mellem følgende træningsforløb, hvor vi skræddersyr undervisningen i forhold til din skoliose:

 

  • Personlig Skoliosetræning
  • Personlig Skoliosetræning [inkl. Træningsprogram & 6 samtræninger]

DU BETALER FOR KVALITET

Ja, vores priser er lidt dyrere, end du vil opleve i fitnesscentret og på almindelige yogahold.

Hos ScolioYoga får du mere end den almindelige yogaundervisning – du specialtrænes, og vi lægger stor vægt på at målrette alle øvelser specifikt til din skoliose og dine behov.

 

  • Vi tilbyder dig personlig træning, hvor der er 100% focus på dig
  • Vores undervisere er professionelle yogalærer, der selv har skoliose - og de har en bred undervisningserfaring inden for skoliosetræning
  • Vi garanterer, at du får det bedre allerede efter første træning
  • Hele din krop bliver genoptrænet, styrket, så du får en bedre kropsholdning
  • Du vil få mere overskud og velvære
  • Ved smerter vil du opleve hurtig bedring.

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs.  Lyngby
Tlf.: 6930 3940

[Find vej]

© ScoliYoga | by DezignMekka