PERSONLIG SKOLIOSETRÆNING

Når du booker et personligt træningsforløb, vil jeg starte med at gennemgå din skoliose, vurdere din kropsholdning og stille nogle uddybende spørgsmål om din skoliose.

 

Det vil være en fordel, hvis du har røntgenbilleder eller en røntgenbeskrivelse. Det giver et bedre udgangspunkt, idet vi kan målrette træningsforløbet mere optimalt i forhold til din diagnose, behov og formåen. Hvis du ikke har fået taget røntgen endnu, hjælper jeg gerne med vejledning og sparring.

Til din Personlige Træning bliver du undervist  i 45 minutter, og træningen målrettes 100% din skoliose. Hver træningsøvelse bliver holdningskorrigeret og tilpasset din skoliose og din fysiske formåen.

Booker du et personligt træningsprogram inkl. samtræninger, får du også et veldokumenteret træningsprogram efter hver samtræning. Du bliver undervist nøje i at korrigere alle træningsøvelser i forhold til din skoliose. Efter træningsforløbet tilbyder vi at vedligeholde din skoliosetræning med personlig træning, holdtræning og personlige træningsprogrammer.

  • Vi opnår rigtig gode resultater med Yoga for Skoliose og ScolioStretch.
  • Holdningskorrigerende skoliosetræning er altid målrettet din skoliose  og smerter.
  • Vi anbefaler sammen med rygspecialisterne, at du træner træner og holder dig aktive 3-4 timer ugentligt, når du har skoliose.
  • Du kan undgå en operation med holdningskorrigerende skoliosetræning.

Tilmeld dig Personlig Skoliosetræning

Har du behov for Personlig Træning eller et genoptræningsforløb, så kontakt os endelig. Vi starter altid med en dialog og en vurdering af din skoliose. Med et solidt kendskab til din skoliose, din fysiske formåen og træningsbehov, planlægger vi sammen det træningsforløb, der passer dig bedst.

Du kan vælge mellem nedenstående træningsforløb, hvor vi skræddersyr undervisningen 100% i forhold til dig og din skoliose:

DU BETALER FOR KVALITET

Ja, vores priser er lidt dyrere, end du vil opleve i fitnesscentret og på almindelige yogahold.

Hos ScoliYoga får du mere end den almindelige yogaundervisning – du specialtrænes, og vi lægger stor vægt på at målrette alle øvelser specifikt til din skoliose og dine behov.

 

  • Vi tilbyder dig personlig træning, hvor der er 100% fokus på dig.
  • Vores undervisere er professionelle yogalærer, der selv har skoliose - og de har en bred undervisningserfaring inden for skoliosetræning
  • Vi garanterer, at du får det bedre allerede efter første træning.
  • Hele din krop bliver genoptrænet, styrket, så du får en bedre kropsholdning.
  • Du vil få mere overskud og velvære.
  • Ved smerter vil du opleve hurtig bedring.

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs.  Lyngby
Tlf.: 6930 3940

[Find vej]

© ScoliYoga | by DezignMekka