HANDELSBETINGELSER

Betingelser og Levering 
Når du køber yogatimer, events, workshops, varer og serviceydelser hos ScoliYoga, siger du samtidig ja til vores købs- og betalingsbetingelser. Vi opfordrer dig derfor til at læse dem grundigt igennem.

Alle priser er i danske kroner. Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger, se mere under Persondatapolitik.
Du modtager en kvittering over mail for hvert online køb.

BANKKORT
Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger. Vi beholder ingen oplysninger. Hos ScoliYoga bruger vi en sikkerhedsstandard som hedder 3D-Secure. Det er en sikkerhedsstandard som blev udviklet af VISA og MasterCard, for at sikre en sikker betaling over nettet. Alle oplysninger er krypteret med en SSL kryptering, så ingen uvedkommende har adgang til dine oplysninger. Som krypteringsform ved elektronisk handel, er SSL almindeligt udbredt og anses som en meget sikker løsning.

Får du nyt kort, må dine betalingsoplysninger oprettes på ny.

Fortrydelsesret: Har du ikke taget dit klippekort i brug, kan du rette henvendelse til ScoliYoga skriftligt inden for 14 dage efter købsdatoen og meddele os din fortrydelse for at få prisen refunderet.

MÅNEDSABONNEMENT
Ved månedsabonnement foregår betalingen online eller med kreditkort. Månedsabonnement træder i kraft fra købsdatoen; ikke den dag du tager det i brug. Den månedlige rate, trækkes på en fast månedlig dato. I  forbindelse med oprettelsen af dit månedsabonnement, er der et oprettelsesgebyr på 150,- kr., som betales første gang.

Med et månedsabonnement kan du træne på fast ugentlig basis på et eller flere yogahold. Øvrige hold, workshops, events og kurser betaltes separat. Dit månedsabonnement er bindende de første 3 måneder og kan opsiges med en måneds varsel senest en uge før næste betaling.
Kontakt os skriftligt, hvis du ønsker at opsige dit abonnement.

Ved for sent betaling
Ved manglende betaling sender vi en rykkerskrivelse. Der pålægges et rykkergebyr på kr. 100,- for hver rykkerskrivelse. Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 2,0% pr. påbegyndt måned.

EVENTS/ WORKSHOPS/ PERSONLIG TRÆNING & TRÆNINGSPROGRAMMER
Betaling for workshops og forløb/kurser foregår med kreditkort online.
Købet er bindende og refunderes ikke. Bliver du forhindret, bedes du melde skriftlig afbud, så vi kan give pladsen til anden side.

BOOKING & AFBUD
Bookning af hold foregår på hjemmesiden. Din bookningen er bindende, men skal afmeldes pr. mail senest 48 timer før din booking.
Udebliver eller melder du for sent afbud fra et yogahold, en personlig træning, behandling eller kropsanalyse, vil du blive opkrævet et gebyr på  50,- kr.

WEBSHOP OG SHOP
Betaling i vores Webshop foregår med Visa/Dankort, Mobile Pay eller MasterCard. Priserne vises uden forsendelsesomkostninger.

Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger. Vi har ikke adgang til dine bankoplysninger.

Offentlige institutioner kan anvende EAN-fakturering som betalingsmulighed ved at udfylde EAN nr., institutionens navn, kontaktpersons navn og så vælge bankoverførsel.

Vi sender altid en faktura via e-mail som bekræftelse på dit køb.

FORSENDELSE
Levering sker med PostNord, DAO eller GLS.
Udgiften for levering lægges til varens pris, hvilket fremgår tydeligt i indkøbskurven.

Pakker over 5 kg. koster 120,- Mindre pakker sendes typisk direkte til dit hjem, lidt større pakker sendes til en pakkeshop. Dette er for at holde prisen på levering nede. Forsendelse uden for Danmark, også til Grønland og Færøerne må forventes at være dyrere.

Når en ordre er afgivet, går der ca. 3-5 hverdage, før du har dine varer.
Penge for varerne trækkes først fra din konto, når alle varer er sendt afsted. Er varen forsinket vil du få besked via e-mail.

FORTRYDELSESRET FOR VARER
Hvis du fortryder købet, kan du inden for 14 dage meddele os det skriftligt. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen, hvorefter du vil få pengene retur.

Varen skal som udgangspunkt være ubrugt, dvs. som i en butik. Kan varen sælges igen, refunderer vi det fulde beløb, du har betalt (inkl. fragt), men du betaler selv portoen for at sende varen retur. Efter den nye forbrugerlov kan du fortryde et køb, hvor varen er taget i brug. Det er her op til os at vurdere, hvad varen evt. vil kunne sælges for som brugt. Denne vurdering sker først, efter vi har modtaget varen og gennemgået den. Returportoen er for egen regning.

Husk at printe din faktura ud og læg den i returpakken, som skal pakkes omhyggeligt og sendes retur.

NYHEDSBREV
Når du bliver medlem af ScoliYoga, enten med klippekort eller fast månedligt abonnement siger du automatisk ja til at modtage vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid frit afmelde nyhedsbrevet.

 

FIRMAOPLYSNINGER
  ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs. Lyngby
Tel. 26242861
  www.scoliyoga.dk
Facebook: ScoliYoga – Yoga for Skoliose

CVR/SE-nr: 34407851 (AIT-Tech)
Bankforbindelse: LSB Bank
Reg: 0400  Kontonr: 4017843953

 

© 2013 – Alle rettigheder er forbeholdt ScoliYoga.

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs.  Lyngby
Tlf.: 6930 3940

[Find vej]

© ScoliYoga | by DezignMekka