KROPSANALYSE

Få en grundig analyse af din Skoliose

KROPSANALYSE AF DIN SKOLIOSE

Få en Kropsanalyse – og forstå din skoliose bedre, hvis du gerne vil vide mere om din skoliose forstå, hvorfor din skoliose giver smerter i ryggen og andre steder i din krop.

Kropsanalyse af din skoliose – kort fortalt..

Vi starter typisk med at tage en dialog om din rygsøjle, dine symptomer og udfordringer i hverdagen, som kan være relevant i forhold til skoliose.
Dernæst gennemgår vi din kropsholdning, hvor du står i undertøj. Her vurderer vi din kropsholdning fra top-til-tå og gennemgår, hvordan din skoliose påvirker hele din krop – og hvordan andre skavanker påvirker din skoliose.

Vi undersøger bl.a. nedenstående faktorer:

  • Om du har en C-formet eller S-formet skoliosekurve – eller du har flere kurver.
  • Hvor din(e) skoliosekurve(r) er placeret på rygsøjlen.
  • Hvordan dine skævheder fra øverste nakkehvirvel til halebenet påvirker din hele din kropsholdning.
  • Står dit bækken skævt, så der kommer øget pres på dit ene hofteled, knæ og fodstilling.
  • Hvor stor en sværhedsgrad din Cobbs-vinkel er på hver enkelt kurve.
  • Om din hovedpine, hoftesmerter og nakkespændinger skyldes din skoliose.

Dette er blot nogle af de forhold, som vi nøje undersøger sammen med din skoliose. Du efterfølgende få tilsendt en grundig beskrivelse af din skoliose og skæve kropsholdning. Kropsanalysen gennemgår din kropsholdning fra top-til-tå og er et redskab til at skabe en bedre forståelse for din skoliose og smertesymptomer.

 

Hvad kan du bruge en kropsanalyse til, når du har skoliose?

Kropsanalysen er et redskab, der kan hjælpe dig til at forstå din skoliose bedre. Du får en masse viden om din skoliose, hvordan du kan korrigere din asymmetriske kropsholdning og dermed gå, stå, sidde og ligge og træne mere anatomisk korrekt.

Når du får lavet en kropsanalyse, sammenholder vi gerne vores ydre observationer med en røntgenbeskrivelse for at sikre os, at der er overensstemmelse mellem vores ydre observationer og røntgenbeskrivelsen. Dette er specielt vigtigt, hvis du har andre skavanker, der bør tages højde for. Hvis du ikke har fået taget røntgenbilleder, hjælper vi dig gerne med vejledning og sparring.

BESTIL TID TIL EN KROPSANALYSE

Kontakt os, hvis du vil høre mere og gerne vil booke tid til Kropsanalyse af din Skoliose.

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs.  Lyngby
Tlf.: 6930 3940

[Find vej]

© ScoliYoga | by DezignMekka