Kropsanalyse

Få en grundig analyse af din Skoliose

Kropsanalyse af din skoliose

Få en Kropsanalyse – og forstå din skoliose bedre, hvis du gerne vil vide mere om din skoliose forstå, hvorfor din skoliose giver smerter i ryggen og andre steder i din krop.

Kropsanalyse af din skoliose – kort fortalt..

Vi starter typisk med at tage billeder af dig. Dernæst gennemgår vi din kropsholdning og stiller uddybende spørgsmål vedrørende din skoliose. Ud fra vores observationer får du en grundig beskrivelse af din og skoliose og hele din kropsholdning.

Kropsanalysen er et redskab, der kan hjælpe dig til at forstå din skoliose bedre. Du vil få viden om, hvordan du kan korrigere din asymmetriske kropsholdning og dermed gå, stå, sidde og ligge og træne mere anatomisk korrekt.

Når du får lavet en kropsanalyse, sammenholder vi gerne vores ydre observationer med en røntgenbeskrivelse for at sikre os, at der er overensstemmelse mellem vores ydre observationer og røntgenbeskrivelsen. Dette er specielt vigtigt, hvis du har andre skavanker, der bør tages højde for. Hvis du ikke har fået taget røntgenbilleder, hjælper vi dig gerne med vejledning og sparring.

Bestil tid til Kropsanalyse

Kontakt os, hvis du vil høre mere og gerne vil booke tid til Kropsanalyse af din Skoliose.

Skriv til os

2 + 9 =

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs. Lyngby