VI MÅLRETTER 100% TIL DIN SKOLIOSE

Som kunde hos ScoliYoga bliver du altid mødt at faglige trænere og behandlere, der selv har skoliose og er specialuddannede inden for skoliose.

Vi planlægger alle vores behandlings- og træningsforløb individuelt i samarbejde med dig som kunde. Når vi møder dig, tager vi bl.a. udgangspunkt i din patienthistorie, din alder, graden af din skoliose og den progressive fase. Du bliver stillet nogle indledende spørgsmål vedrørende din skoliose, din hverdag og smertesymptomer. Vi gennemgår desuden dine røntgenbilleder og laver en vurdering af din skoliose og funktionsevne.

 

DIT FORLØB KAN BESTÅ AF FLERE ELEMENTER

Det er vigtigt, at vi formår at formidle, hvordan din skoliose er, og hvordan den påvirker hele din krop. Denne forståelse er nemlig alfa-omega, når vi sammen med dig anbefaler det forløb, der passer bedst til dig. Skoliose er en tredimensionel diagnose, som både påvirkes af andre diagnoser og i høj grad påvirker andre diagnoser. Og tager vi for eksempel udgangspunkt i nervesignalerne, så bliver disse ofte sendt forkert hos skoliosepatienter – og når vi træner holdningskorrigerende øvelser, så føles det meget ofte, som om vi laver øvelsen skævt. Det er slet ikke tilfældet, men derimod hjernen, som skal lærer den nye ‘lige’ holdningskorrigerende øvelse at kende.

 

Hos SoliYoga kan vores forløb målrettet dig med skoliose indeholde følgende elementer:

 

Yoga for skoliose

HOLDNINGSKORRIGERENDE SKOLIOSETRÆNING OG SMERTEBEHANDLING

Hos ScoliYoga er vi specialister inden for skoliosetræning og smertebehandling, og du bliver altid mødt med en fagperson, der selv har skoliose. Vi drager seriøst nytte af vores personlige erfaringer og brede specialviden inden for skoliose, når vi underviser, behandler og rådgiver vores fantastiske kunder. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyder dig det bedste inden for evidensbaseret skoliosetræning og smertebehandling målrettet personer med skoliose i alderen 18+.

Kontakt os, hvis du vil høre mere og gerne vil bestille et holdningskorrigerende trænings- og behandlingsforløb, som løbende bliver tilpasset til din skoliose, kropsholdning og smerteudfordringer.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs.  Lyngby
Tlf.: 6930 3940

[Find vej]

© ScoliYoga | by DezignMekka