MØD VORES UNDERVISERE

Birgitte

Birgitte har ejet ScoliYoga siden 2015. Hun har selv skoliose, hvorfor hun har valgt at specialisere sin undervisning inden for Yoga for Skoliose, ScolioStretch og rygtræning. Hun underviser faste ugentlige hold, personlig træning og afholder løbende workshops målrettet kunder med skoliose.

Med mange års erfaring i skoliosetræning og smertebehandling har Birgitte hjulpet mange gennem årene med personlig træning og smertebehandling. Derudover har Birgitte mange skoliosepatienter til behandlinger og hjælper dig gerne med at beskrive din kropsanalyser, så du kan få langt bedre forståelse for sin skoliose og smerter.

Birgitte har mange års erfaring med yoga, pilates og dans. Hun er uddannet Viniyasa yogalærer hos LagoCph og er Internationalt Yoga Alliance godkendt med speciale i ’Yoga med dokumenteret effekt på Skoliose’. Birgitte har desuden en lægeeksamineret uddannelse inden for fysiurgisk massage, anatomi og fysiologi.

Som underviser inddrager Birgitte sin anatomiske viden i undervisningen, så kursisterne opnår en bedre kropsforståelse og lærer at holdningskorrigere kroppen anatomisk korrekt.

Birgitte har undervisningserfaring inden for:

  • Holdningskorrigerende skoliosetræning
  • Yoga for skoliose og ScolioStretch 
  • Restorative Yoga
  • Vinyasa Yoga
  • Yin Yoga
  • Yoga målrettet personer med rygproblemer, psykisk sårbare og stress.

Dorte 

Dorte er uddannet ayurvedisk kropsterapeut hos Sri Sri Ayurveda i Art of Livings europæiske hovedcenter i Schwarzwald, Tyskland 2006. Derudover er Dorte uddannet Sri Sri Yogalærer og Art of Living-lærer. Hun har undervist kurset i 15 år og er en erfaren og dedikeret åndedræts- og meditationslærer.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Dorte på 2937 1541. 

Se mere om Dortes undervisning på Art of Living.

Linda 

Linda er underviser, behandler og indehaver af Living Lotus Yoga Studie. Linda har mange træningsår bag sig, og har foruden at være uddannet yogalærer & certificeret yin yoga lærer, også uddannelse inden for fitnessbranchen, bla. pilates, boldtræning, styrke, cardiotræning og personlig træning.
Linda er ligeledes uddannet Mindfulness instruktør, og underviser i dette.
Linda giver yin yoga massage behandlinger i LLY, og kan anbefales – og du praktiserer yin yoga eller ej.

Yoga er for mig, begyndelsen på et nyt eventyr, det at kigge indad og det at mærke liv, rummelighed, nærvær og kærlighed til sig selv og andre! Jeg vil glæde mig, til at skulle dele dette med dig i Living Lotus Yoga Studie samt på alle mine klasser!

Se mere om Linda på Living Lotus Yoga.

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs.  Lyngby
Tlf.: 6930 3940

[Find vej]

© ScoliYoga | by DezignMekka