UNDERVISERE

Mød vores fantastiske Team

MØD VORES FANTASTISKE UNDERVISERE

Birgitte

Ejer studiet og underviser i Yoga for Skoliose og tilbyder forskellige Events & Workshops og behandlinger inden for Skoliose.

Birgitte har selv skoliose. Hun tilbyder både holdtræning, personlig skoliosetræning og hun laver også gerne et træningsprogram skræddersyet til dig og din skoliose. Derudover behandler hun og laver kropsanalyser, så du får en bedre forståelse for din skoliose.

Birgitte har mange års erfaring med yoga, pilates og dans. Hun er uddannet Viniyasa yogalærer hos LagoCph og er Internationalt Yoga Alliance godkendt med speciale i ’Yoga med dokumenteret effekt på Skoliose’. Derudover er Birgitte har en lægeeksamineret uddannelse inden for anatomi og fysiologi samt fysiurgisk massage.

Som underviser inddrager Birgitte sin anatomiske viden i undervisningen, så kursisterne gennem øvelserne opnår en bedre kropsforståelse og lærer at aligne kroppen anatomisk korrekt.

Birgitte har undervisningserfaring inden for:

  • Yoga for skoliose
  • ScolioStretch for dig med skoliose
  • Restorative Yoga
  • Vinyasa Yoga
  • Yin Yoga
  • Yoga målrettet personer med skoliose, rygproblemer, psykisk sårbare og stress.

Dorte 

Dorte er uddannet ayurvedisk kropsterapeut hos Sri Sri Ayurveda i Art of Livings europæiske hovedcenter i Schwarzwald, Tyskland 2006. Derudover er Dorte uddannet Sri Sri Yogalærer og Art of Living-lærer. Hun har undervist kurset i 15 år og er en erfaren og dedikeret åndedræts- og meditationslærer.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Dorte på 2937 1541. 

Se mere om Dortes undervisning på Art of Living.

Linda 

Linda er underviser, behandler og indehaver af Living Lotus Yoga Studie. Linda har mange træningsår bag sig, og har foruden at være uddannet yogalærer & certificeret yin yoga lærer, også uddannelse inden for fitnessbranchen, bla. pilates, boldtræning, styrke, cardiotræning og personlig træning.
Linda er ligeledes uddannet Mindfulness instruktør, og underviser i dette.
Linda giver yin yoga massage behandlinger i LLY, og kan anbefales – og du praktiserer yin yoga eller ej.

Yoga er for mig, begyndelsen på et nyt eventyr, det at kigge indad og det at mærke liv, rummelighed, nærvær og kærlighed til sig selv og andre! Jeg vil glæde mig, til at skulle dele dette med dig i Living Lotus Yoga Studie samt på alle mine klasser!

Se mere om Linda på Living Lotus Yoga.

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs.  Lyngby
Tlf.: 6930 3940

[Find vej]

© ScoliYoga | by DezignMekka