Undervisere

Mød vores fantastiske Team

Mød vores Yogalærer

Birgitte

Ejer studiet og underviser i Yoga for Skoliose og tilbyder forskellige Events & Workshops og behandlinger inden for Skoliose.

Birgitte tilbyder også Personlig træning og  træningsprogrammer målrettet personer med Skoliose. Hun behandler og laver kropsanalyser, så du får en bedre forståelse for din skoliose.

Birgitte har mange års erfaring med yoga, pilates og dans. Hun er uddannet Viniyasa yogalærer hos LagoCph og er Internationalt Yoga Alliance godkendt med speciale i ’Yoga med dokumenteret effekt på Skoliose’. Derudover er Birgitte lægeeksamineret i Anatomi, Fysiologi og Fysiurgisk Massage.

Som underviser inddrager Birgitte sin anatomiske viden i undervisningen, så kursisterne gennem øvelserne opnår en bedre kropsforståelse og lærer at aligne kroppen anatomisk korrekt.

Birgitte har undervisningserfaring inden for:

  • Yoga for skoliose
  • Restorative Yoga
  • Vinyasa Yoga
  • Yin Yoga
  • Yoga målrettet psykisk sårbare, skoliose-ramte og personer med rygproblemer og stress.

Berit 

I Berits yogaundervisning lægger hun vægt på rent fysisk at styrke muskler og led og øge bevægelighed. Det handler om nærvær og tilstedeværelse i forhold til kropsbevidsthed og fysisk og mental velvære. Den mentale dimension af yogaen er vigtig – det er hendes erfaring, at yogaen og meditationsøvelser er værktøjer, der øger opmærksomhed og glæde.

Berit siger “Yoga er for mig ikke et spørgsmål om nødvendigvis at være supersmidig og se godt ud, men handler om at møde sig selv, præcis som man har det lige den dag og time, og opleve krop, nærvær og tilstedeværelse. At være i det man kunne kalde oplevelseskroppen, ikke i præstationskroppen. Det er det, jeg som yogaunderviser gerne vil give, når du kommer til mine klasser.

Min egen erfaring med yogaen er, at den er en kilde til stor glæde og overskud, både fysisk og mentalt. Det vil jeg rigtig gerne dele med andre”.

Selv mødte Berit yoga første gang, da hun var 16 år, og de sidste 20 år har yogaen været en fast del af hendes liv, de seneste år også som underviser.

Berit er uddannet i hhv. Hamsa Yoga Studio ved Simon Krohn og Soham Johansen, 100-timers grunduddannelse i 2014 og 50-timers modul Meditation og Pranayama i 2016, samt en 300-timers overbygningsuddannelse i Prane Shala Yoga v/Ann-Charlotte Monrad i 2019.

Linda 

Linda Dehn Osgood, Underviser, Behandler og Indehaver af Living Lotus Yoga Studie.

Linda har mange træningsår bag sig, og har foruden at være uddannet yogalærer & certificeret yin yoga lærer, også uddannelse inden for fitnessbranchen, bla. pilates, boldtræning, styrke, cardiotræning og personlig træning.
Linda er ligeledes uddannet Mindfulness instruktør, og underviser i dette.
Linda giver yin yoga massage behandlinger i LLY, og kan anbefales – og du praktiserer yin yoga eller ej.

Yoga er for mig, begyndelsen på et nyt eventyr, det at kigge indad og det at mærke liv, rummelighed, nærvær og kærlighed til sig selv og andre! Jeg vil glæde mig, til at skulle dele dette med dig i Living Lotus Yoga Studie samt på alle mine klasser!

Se mere om Linda på Living Lotus Yoga.

Skriv til os

3 + 6 =

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs. Lyngby