Træningsprogrammer

Yoga målrettet skoliose

Skolioseprogram målrettet dig med skoliose

Har du skoliose, så er det vigtigt, at du træner jævntligt resten af livet for at undgå forværring, tiltagende smerter og følgegener.

Hos ScolioYoga hjælper vi dig med at lægge den rette træningsplan, hvor vi tilbyder forskellige skolioseprogrammer, som du kan gennemføre dagligt på 15-30 minutter.

 

Bestil dit Skolioseprogram sammen med personlig træning

For at du opnår den optimale hjemmetræning, skal hvert skolioseprogram bestilles sammen med 2 personlige træningstimer. Dette skyldes, at vi lægger stor vægt på, at du får gennemgået hver træningsøvelse nøje sammen, og dit skolioseprogram tilpasses 100% til din skoliose. Hvis du ønsker flere træningstimer, så aftaler vi det individuelle forløb, der passer dig bedst. 

Med skolioseprogrammerne får du:

  • målrettede skolioseøvelser, der er tilpasset den type skoliose, du har
  • træningsprogrammer med fokus på de skolioseudfordringer, du har behov for at træne 
  • træningsprogrammer med grundige skriftlig vejledning i, hvordan du udfører øvelserne
  • træningsprogrammer med effektfulde yogaøvelser og holdningskorrektioner, der er tilpasset de forskellige skoliosetyper
  • mulighed for til enhver tid at bestille personlig træningsvejledning til dine skolioseprogrammer. 

Del ikke dit Skolioseprogram med andre

Da hver skoliose er unik, så bør du aldrig dele dine træningsprogrammer med andre.

Vi målretter hvert træningsprogram nøje til hver enkelt skoliosetype. Dette betyder også, at der ikke er tale om standardprogrammer, som kan deles med andre.

Bestil flere skolioseprogrammer og opnå den bedste rabat

1 x Skoliosesprogram                       500,-  kr.
2 x Skolioseprogrammer                 850,-  kr.  

Der kan max bestilles 2 skolioseprogrammer pr. person. For at du opnår optimale resultater og lærer at udføre korrektionerne korrekt, så kan du udelukkende bestille programmerne sammen med 2 personlige træningstimer. Afhængig af antal bestilte træningsprogrammer, kan du forvente at modtage dine træningsprogrammer inden for 1-2 uger.

Personlig Træningsvejledning 

De fleste personer med skoliose oplever, at øvelserne udføres skævt og forkert, når bevægelserne og stillingerne skal holdningskorrigeres asymmetrisk for at skoliosekurven kan mindskes, de-rotéres og kollapset kan åbnes. Dette skyldes, at signalerne ikke modtages korrekt i hjernen. Der sker nemlig det, at hjernen oplever, at din skæve rygsøjle er lige, selvom den er skæv – og når du forsøger at stå mere lige ved at holdningskorrigere din kropsholdning, så oplever din hjerne, at du står skævt. Hjernen skal derfor genlære, hvad det korrekte lige er, når man har skoliose – og det er netop her, at Yoga for skoliose og ScolioStretch har en afgørende effekt.

 

Det er vigtigt, at du udfører øvelserne korrekt

Derfor starter du med at få din første personlige træningstime, hvor du grundigt får gennemgået og bliver undervist i dit bestilte skolioseprogram. Du bliver holdningskorrigeret præcist og lærer at udføre øvelserne anatomisk korrekt. Efter ca. 8-14 dages hjemmetræning får du din anden personlige træningstime, hvor vi finjusterer og følger op på, at du udfører skolioseprogrammet korrekt.

Personlig Træning  (45 min.)          750,- kr. pr. træning.

Husk at dine skolioseprogrammer er hjemmeøvelser, der supplerer vores holdtræning, behandlinger og den personlige træning, som du får hos ScoliYoga.

Bestilling

Træningsprogrammer

Din skoliose

1 + 4 =

Hvilken skoliose har du?

Yoga for skoliose - Skoliosetyper
  1.   Thorakal skoliosekurve
  2.   Lumbal skoliosekurve
  3.   Thoracolumbal skoliosekurve
  4.   S-formet eller omvendt S-formet skoliosekurve

Læs mere om hvordan skoliose kurver forskelligt.

 

Skriv til os

11 + 12 =

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs. Lyngby