BEHANDLINGER

VI ER SPECIALIST I SKOLIOSE OG SMERTEBEHANDLING

Hvis du har skoliose, så er du formentlig også vant til at have rygsmerter og en fornemmelse af stivhed i din rygsøjle, der stammer fra krumningen af ​​din skoliose, som påvirker ryghvirvlerne skævt. Hos ScoliYoga hjælper vi mange mange personer med skoliose med vores specialiserede massagebehandlinger, der er designet og målrettes individuel til dine skoliose.

Massagebehandlinger kan ikke helbrede skoliose, men specialiserede massagebehandlinger er effektive til behandling af de smerter, der typisk opstår ved den forkerte justering af rygsøjlen pga. din skoliose. Udover at vores skoliosebehandlinger kan give dig en mærkbar reduktion af rygsmerter, så kan du også opnå:

  • en bedre søvn på grund af dine reducerede smerte
  • en øget mobilitet og cirkulation i hele kroppen
  • et større overskud i dagligdagen
  • en forbedret hukommelse
  • en forbedret fleksibilitet og kropsbevidsthed

Hos ScoliYoga tilbyder vi dig en bred vifte at behandlinger. Vi benytter gerne en eller flere af nedenstående massageformer, når vi behandler – og vores endelige valg af behandling beror på en individuel vurdering fra gang til gang ud fra dine symptomer – og på baggrund heraf finder vi sammen den behandling, der vil gavne dig bedst.

Har du symptomer på skoliose, skal du kontakte ScoliYoga i dag for at bestille en indledende konsultation.

VI BEHANDLER HVER ENESTE KUNDES SKOLIOSE OG SMERTER INDIVIDUELT

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage målrettet skoliose er en særlig og dybdevirkende massage, der øger blodgennemstrømningen og dræner lymfesystemet.

Behandlingen renser vævet for affaldsstoffer helt ud i det yderste lag af huden. Vi behandler både nervesystemet, musklerne og bindevævet. Derfor er vores  metode effektiv til at løsne op for spændinger i hele kroppen.

Med vores  bindevævsmassage faciliteres du til en bedre kropsholdning, øget fleksibilitet og en forbedret vejrtrækning.

Cupping-Terapi

Vi behandler rigtig mange kunder med skoliosesmerter og muskelspændinger ved hjælp af Cupping.

Behandlingen beror på en kinesisk behandlerteknik med specielle sugekopper, der løsner bindevævet over muskulaturen. 

Teknikken fremmer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer og fremskynder helingsprocessen, fordi cupping skaber et vakuum, som fremmer blodtilførslen til musklerne og får dine spændte muskler til at slappe af.  Metoden øger din mobilitet og forbedre dine smerter allerede ved første skoliosebehandling.

Fysiurgisk Massage

Med fysiurgisk massage får du en dybdegående massage målrettet din skoliose.

Vi tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning og behandler området, hvor dit problem udspringer fra. Dette gør massagebehandlingen meget effektiv mod smerter og muskelspændinger.

Gua Sha Behandling

Med Gua Sha behandling anvender vi en gammel kinesisk behandlingsteknik, der sætter kroppens helingsprocesser i gang og frigør ophobede affaldsstoffer i kroppen.

Vi opnår rigtig gode resultater med Gua Sha hos kunder med ondt i nakke og skuldre, muskelspændinger, smerter i ryggen og hoften og hos dig, der har spændingshovedpine.

Kissing Ribs Massage

Med Kissing Ribs benytter vi en massageteknik, der er specielt godt egnet til  personer med skoliose. Med teknikken kan vi skabe plads mellem dit skoliosekollaps og dine interkostalmuskler.


Denne form for massage påvirker dine ribben, så vejtrækningen forbedres og dine rygsmerter minimeres.

Skulder/Nakke Massage

Ved vores skuler/nakkemassage benytter vi en kombination af fysiurgisk skulder/nakkemassage, Gua Sha, cupping-behandling og mobilisering af dit kæbeled.

Herved kan vi variere og målrette behandlingen bedre i forhold til dine behov og smertesymptomer, så  Vi bedst kan afhjælpe dig med dine muskelspændinger og reducere dine smerter.

MELD AFBUD HER

8 + 13 =

HUSK!

Meld afbud senest 24 timer før.
Ved udeblivelse uden skriftligt afbud, eller for sent afbud, opkræves et gebyr på 50,- kr.

Klippekort og Abonnementer
Du kan træne på alle vores yogahold med klippekort eller månedsabonnement.

Pause og Opsigelse

  • Alle abonnementer er bindende de første 3 måneder.
  • Du kan ændre eller opsige dit medlemskab med én måneds varsel senest en uge før næste opkrævning.

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs.  Lyngby
Tlf.: 6930 3940

[Find vej]

© ScoliYoga | by DezignMekka