SKOLIOSE OG SMERTEBEHANDLING

 

Hvis du har skoliose, er det ofte forbundet med smerter og stivhed en eller flere steder langs rygsøjlen, hoften, lænden, skuldrene, nakkespændinger og hovedpine. Hos ScoliYoga hjælper vi mange mange personer med skoliose med vores specialiserede massagebehandlinger, der er designet og målrettes individuel til dine skoliose.

Med vores specialiserede massagebehandlinger får du effektive behandling af dine smerter, der typisk opstår pga. den skævheden i rygsøjlen. Vi tager altid udgangspunkt i dine smertesymptomer, skader og udfordringer, så du vil opnå en mærkbar forbedring allerede efter din første behandling. Vi arbejder målrettet med at løsne de spændinger, der skyldes hhv. din skoliosekurve, rotation og sammenfald, så belastningen og muskelspændingerne afhjælpes. 

  • Dine smerter reduceres og din bevægelighed forbedres.
  • Mobiliteten og smidigheden i kroppen øges.
  • Du kan opnå et større overskud i dagligdagen.
  • Din hukommelse og søvn forbedres væsentligt.
  • Du får en forbedret fleksibilitet og kropsbevidsthed.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine smerter.

BOOK DINE TIDER HER 

Vi har mange kunder, der ofte har skiftende tiden hen over dagen. Derfor planlægger vi løbende vores behandlings- og træningstider. Når du har bestilt en massagebehandling eller et klippekort, kontakter vi dig personligt og aftaler det endelige tidspunkt, der passere dig at få behandlingen.

OBS!  Din betaling gennemføres først i vores bookingsystem, når du har fået den endelige tid af os.

VI BEHANDLER HVER ENESTE KUNDES SKOLIOSE OG SMERTER INDIVIDUELT

Hos ScoliYoga tilbyder vi dig en bred vifte at behandlinger. Vi benytter gerne en eller flere af nedenstående massageformer, når vi behandler – og vores endelige valg af behandling beror på en individuel vurdering fra gang til gang ud fra dine symptomer – og på baggrund heraf finder vi sammen den behandling, der vil gavne dig bedst.

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage målrettet skoliose er en særlig og dybdevirkende massage, der øger blodgennemstrømningen og dræner lymfesystemet.

Behandlingen renser vævet for affaldsstoffer helt ud i det yderste lag af huden. Vi behandler både nervesystemet, musklerne og bindevævet. Derfor er vores  metode effektiv til at løsne op for spændinger i hele kroppen.

Med vores  bindevævsmassage faciliteres du til en bedre kropsholdning, øget fleksibilitet og en forbedret vejrtrækning.

Cupping-Terapi

Vi behandler rigtig mange kunder med skoliosesmerter og muskelspændinger ved hjælp af Cupping.

Behandlingen beror på en kinesisk behandlerteknik med specielle sugekopper, der løsner bindevævet over muskulaturen. 

Teknikken fremmer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer og fremskynder helingsprocessen, fordi cupping skaber et vakuum, som fremmer blodtilførslen til musklerne og får dine spændte muskler til at slappe af.  Metoden øger din mobilitet og forbedre dine smerter allerede ved første skoliosebehandling.

Fysiurgisk Massage

Med fysiurgisk massage får du en dybdegående massage målrettet din skoliose.

Vi tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning og behandler området, hvor dit problem udspringer fra. Dette gør massagebehandlingen meget effektiv mod smerter og muskelspændinger.

Gua Sha Behandling

Med Gua Sha behandling anvender vi en gammel kinesisk behandlingsteknik, der sætter kroppens helingsprocesser i gang og frigør ophobede affaldsstoffer i kroppen.

Vi opnår rigtig gode resultater med Gua Sha hos kunder med ondt i nakke og skuldre, muskelspændinger, smerter i ryggen og hoften og hos dig, der har spændingshovedpine.

Kissing Ribs Massage

Med Kissing Ribs benytter vi en massageteknik, der er specielt godt egnet til  personer med skoliose. Med teknikken kan vi skabe plads mellem dit skoliosekollaps og dine interkostalmuskler.


Denne form for massage påvirker dine ribben, så vejtrækningen forbedres og dine rygsmerter minimeres.

Skulder/Nakke Massage

Ved vores skuler/nakkemassage benytter vi en kombination af fysiurgisk skulder/nakkemassage, Gua Sha, cupping-behandling og mobilisering af dit kæbeled.

Herved kan vi variere og målrette behandlingen bedre i forhold til dine behov og smertesymptomer, så  Vi bedst kan afhjælpe dig med dine muskelspændinger og reducere dine smerter.

Adresse

ScoliYoga
Lyngbygaardsvej 96A
2800  Kgs.  Lyngby
Tlf.: 6930 3940

[Find vej]

© ScoliYoga | by DezignMekka